Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Flygbuss Västerås Arlanda

Om du reser till Arlanda flygplats från Västerås är det bästa sättet att ta sig dit med buss. Det finns flera olika busslinjer som går till flygplatsen, och resan tar vanligtvis ungefär en timme. Bussarna är bekväma och har Wi-Fi, så du kan koppla av på vägen till flygplatsen. Det finns några saker att tänka på när du reser till Arlanda med buss. Först och främst ska du se till att kontrollera avgångstiderna och planera din resa därefter. Bussarna går vanligtvis varje timme eller så, men det kan finnas undantag beroende på rutten. För det andra ska du vara medveten om att det ibland kan uppstå trafikstockningar på vägen till flygplatsen, så det är en bra idé att ge dig själv gott om tid. På det hela taget är det ett bekvämt och prisvärt alternativ att resa till Arlanda flygplats med buss från Västerås. Det finns gott om bussar och resan brukar vara ganska smidig. Så om du letar efter ett problemfritt sätt att ta dig till flygplatsen är det definitivt ett bra alternativ att ta bussen! Att åka med en flygbuss fråncentrala  Västerås till Arlanda flygplatsen är ett billigt och smidigt sätt att ta dig till flygplatsen. Fördelen är man då slipper både kostnad för bränsle till bilen och för parkeringen.

Bussbolag som trafikerar Västerås <> Arlanda

  • Vy Travel AB hetter tidigare Nettbuss Travel och erbjuder via sina tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Vy Flygbussarna transport till och från Arlanda i moderna bussar med sköna fåtöljer, stort benutrymme, eluttag och gratis WiFi.
    Se tidtabeller och boka här

Om Västerås

Västerås är en stad i Mellansverige med cirka 150 000 invånare. Staden är residensstad i Västmanlands län och ligger vid Mälarens strand. Staden har varit ett viktigt centrum för handel och handel sedan medeltiden och är idag hemvist för flera stora företag.