Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Parkering bromma flygplats

Bilparkering vid Bromma flygplats är en viktig tjänst för resenärer som behöver lämna sina bilar under sin resa. Flygplatsen erbjuder flera alternativ för parkering, vilket ger resenärer möjlighet att välja det som bäst passar deras behov och budget. På Parkering bromma flygplats står du alltid nära terminalen och ditt flyg på Bromma Stockholm Airport. Det är säkert att parkera din bil på flygplatsens samtliga parkeringar är övervakade. Det finns fem parkeringsplatser reserverade för dig som åker miljövänlig. Det är viktigt att boka parkering i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få bästa möjliga pris.

Webbplats för Parkering bromma flygplats

Om Bromma flygplats

Bromma flygplats är en av Stockholms två internationella flygplatser och den närmaste till stadens centrum, belägen cirka 8 kilometer väster om Stockholm. Öppnad 1936, har Bromma en lång historia som en viktig knutpunkt för flygtrafik i regionen och har under årens lopp tjänat som en viktig ingångsport till huvudstaden för både inrikes- och utrikesresenärer.

Trots att Bromma flygplats inte hanterar lika många passagerare som Stockholm Arlanda Airport, den största flygplatsen i regionen, fortsätter den att vara ett betydelsefullt nav för flygresor till och från Stockholm. Bromma är särskilt populär bland affärsresenärer och kortdistansresenärer tack vare sin närhet till centrum och smidiga anslutningar till stadens övriga transportnät.