Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Steam Hotell i Västerås

Parkering vid Steam Hotell och Kokpunkten

Hotellet Steam och äventyrsbadet Kokpunkten ligger i samma byggnad så informationen gällande parkering fungerar för både hotell och bad.  Det finns väl egentligen två val gällande parkering. Väster om byggnaden finns det en stor grusad parkering där p-avgift betalas i automat. Vill du ha bilen parkerad inomhus finns det drygt hundra meter nordöst om byggnaden ett parkeringshus med 440 platser. Parkeringshuset som heter Däcket drivs av kommunen och har adressen Öster Mälarstrands Allé, 723 56 Västerås.

Platser att besöka nära Steam Hotell och Kokpunkten

  • Bread & Sweets by Jennie på Öster Mälarstrands Allé 18 är ett konditori som drivs av stjärnkonditorn Jennie Elmerfors som bland annat har kronprinsessans bröllopstårta på CV:t.
  • Björnögården på den närbelägna Björnön erbjuder ett stort utbud av aktiviteter som till exempel SUP, MTB och höghöjdsbana.

Parkering vid andra hotell i Västerås

Det finns ett stort antal hotell i Västerås och det skiljer så klart en del mellan dem även gällande möjligheter och pris för parkering.

Parkering vid Hotell Plaza i Skrapan

Best Western Hotell Plaza ligger i den höga byggnad i centrala Västerås som går under benämningen Skrapan. I byggnaden finns ett parkeringshus vilket är det absolut enklaste stället att parkera på när du ska bo på hotellet. Med hissen kan du åka direkt upp till receptionen och där checka-in.