Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Bilparkering vid Landvetter

Landvetter Airport invigdes 3 oktober 1977 och är Sveriges näst största internationella flygplats och ligger utanför Göteborg. I närheten av flygplatsen finns ett stort antal alternativ på bilparkeringar. Här listar vi några av parkeringarna vid Landvetter, har du tips på fler bilparkeringar så kontakta oss.

Långtidsparkering vid Landvetter

Statliga Swedavia driver två långtidsparkeringar som är bevakade och inhägnade. Från parkeringen är det runt 5 minuters promenad till terminalen.

Läs mer om långtidsparkering vid Landvetter

Bilparkering och billigt boende vid Landvetter

Långtidsparkering Landvetter är en bevakad parkering som ligger runt fem minuter från Landvetter Flygplats. Fri transport till och från flygplats i samband med parkering. Långtidsparkeringen.se – Långtidsparkering Landvetter är asfalterad och har platser som är markerade med platsnummer. Du får en förutbestämd plats vilket gör att du enkelt hittar din bil när du kommer hem från semestern. Ihop med parkeringen finns även två gäststugor som kan vara ett bra tips för dig som bor en bit ifrån Göteborg och har ett tidigt flyg iväg från Landvetter.

Läs mer om parkering och billigt boende vid Landvetter

Bilparkering vid Lillhult / Landvetter

Bilparkeringen Lillhult vid Landvetter flygplats erbjuder bilparkering och bilservice. Transfer till och från Landvetter ingår i parkeringsavgiften. Hos bilparkeringen Lillhult kan du även få  din bil tvättad, besiktigad eller få däcken bytta när du är iväg på semester.