Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Stockholm

En guide över olika alternativ på parkeringar i närhet till populär sevärdheter och besöksmål Stockholm. Allt från gratis parkeringar i dyrare alternativ som till exempel parkeringshus.

ABBA Museum

Djurgården erbjuder ett stort antal populära attraktioner, men endast ett fåtal parkeringar.

Globen Parkering

1500 parkeringsplatser finns inom området, uppdelat på två fräscha inomhusgarage med moderna parkeringssystem och övervakning.

Långtidsparkering bromma flygplats

Är du bortrest under längre tid väljer du att betala per dygn eller per vecka.

Parkering Älvsjömässan

För dig som åker bil till Älvsjömässan i Stockholm finns det 4 000 parkeringsplatser att välja på.

Parkering bromma flygplats

På Parkering bromma flygplats står du alltid nära terminalen och ditt flyg på Bromma Stockholm Airport.

Parkering vid Cirkus

Utanför Restaurang Cirkus på Djurgården i Stockholm finns en parkering med c:a 30 platser, det finns även ett parkeringsgarage med c:a 100 parkeringsplatser under hotell Hasselbacken intill. Under vinterhalvåret kan man också parkera på Gröna Lunds stora parkering, precis intill vattnet.

Parkering vid Vasamuseet

Det finns en bilparkering i närheten av Vasamuseet. Handikapparkering finns på Vasamuseets framsida. På Vasamuseet finns 1600-talsskeppet Regalskeppet Vasa som bärgades 1961 efter att marinteknikern Anders Franzén upptäckt vraket och drivit en långvarig kampanj för att det skulle bärgas. I början visades Vasa i en provisorisk byggnad, kallad ”Wasavarvet”, längre söderut.

Parkering vid Stockholm Marathon

Stockholm Marathon samarbetspartner Stockholm Parkering erbjuder gratis parkering på infartsparkeringar runt Stockholm som finns listade på den parkeringsbiljett som du får med posten i slutet av april tillsammans med startbevis och karta. Åk därefter vidare med SL.

Parkera vid Tele2-Arena

Det finns ett antal alternativ för Parkering vid  Tele2 Arena i Stockholm.  Ett nytt parkeringsgarage byggs under både Tele2 Arena och kontorskvarteret som planeras söder om den nya arenan. In- och utfart sker direkt från Nynäsvägens avfartsramp. Via en tunnel mellan Tele2 Arena garage och det befintliga parkeringsgaraget i Globenområdet möjliggörs en eventuell ihopkoppling av garagen i framtiden.

Parkera vid Stockholm Stadion

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm. Det finns ett antal alternativ på parkeringar i närheten av Stockholms stadion.