Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

Parkeringar i Västerås

Västerås Flygplats Parkering

Västerås Flygplats är det lätt och smidigt att parkera. Det finns en korttidsparkering utanför terminalen och en långtidsparkering lite längre bort, bägge parkeringarna ligger på bekvämt gångavstånd.

Parkering vid Steam Hotell

Hotellet Steam och äventyrsbadet Kokpunkten ligger i samma byggnad så informationen gällande parkering fungerar för både hotell och bad.  Det finns väl egentligen två val gällande parkering.

Parkering på Rocklunda

Rocklunda  i Västerås  finns ett stort antal  idrottsanläggningar som primärt används av stadens idrottslag men på Rocklunda anordnas även idrottscuper, mässor och andra evenemang. Gällande parkeringar så finns det ett antal alternativ men vid stora evenemang och fullsatta arenor så räcker inte parkeringar till så att använda kollektivtrafik eller andra färdsätt är en klar rekommendation.

Parkering vid Västerås Sjukhus

Här hittar du information om parkering vid Västerås Sjukhus, eller Västmanlands sjukhus Västerås som det egentligen heter. På området runt sjukhuset finns det parkering i anslutning till nästan alla entréer så åk fram till rätt ingång och parkera i närheten.