Bilparkering

Hitta bra parkeringar för din bil, guide över parkeringar runt om i Sverige.

BilparkeringFlygplatser

Långtidsparkering vid Arlanda

Ska du resa från Arlanda och vara borta mer än några enskilda dagar är det ett bra råd att ställa din bil på en långtidsparkering istället för i de parkeringshus eller parkeringsplatser som finns i direkt anslutning till terminalerna. De två största långtidsparkeringarna vid Arlanda är Alfa och Beta som drivs av flygplatsen. Därifrån går det regelbundet och rätt tätt bussar till och från terminalerna så du behöver sällan vänta länge. Förutom långtidsparkeringarna som drivs av Arlanda flygplats finns det några privatägda alternativ som förutom långtidsparkering även erbjuder kringtjänster som till exempel biltvätt, service och verkstad.

Långtidsparkeringarna vid Arlanda är:

 

Mer om långtidsparkering vid Arlanda

Långtidsparkering vid Arlanda är en bekväm och pålitlig lösning för resenärer som behöver lämna sina bilar när de är borta på en längre resa. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats och har ett antal alternativ för långtidsparkering för att möta olika behov och budgetar.

En av de mest populära alternativen är Swedavias parkering som erbjuder långtidsparkering på plats på flygplatsen. Denna parkeringsplats är bevakad och bekvämt belägen nära terminalerna, vilket gör det enkelt för resenärer att lämna och hämta sina bilar. För dem som letar efter ett billigare alternativ finns det också externa parkeringsplatser i närheten av Arlanda flygplats. Dessa parkeringsplatser erbjuder ofta shuttlebussar som tar resenärer till och från terminalerna, vilket gör det bekvämt att transportera bagage och passagerare till och från parkeringsplatsen. Även om dessa parkeringsplatser kanske inte är lika bekvämt belägna som Arlanda Parkering, kan de vara ett prisvärt alternativ för dem som är på en stram budget.

Oavsett vilken typ av långtidsparkering som väljs, är det viktigt att boka i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få bästa möjliga pris. Det är också viktigt att läsa igenom parkeringsreglerna och föreskrifterna för att undvika böter eller andra problem under parkeringstiden.

Sammanfattningsvis är långtidsparkering vid Arlanda en bekväm och pålitlig lösning för resenärer som behöver lämna sina bilar när de är borta på en längre resa. Med flera alternativ att välja mellan och olika prisnivåer kan resenärer hitta den parkeringsplats som passar deras behov och budget bäst.