Abstrakt Konst av Cathrine Öberg>
Hem     Parkering vid Arlanda     Blogg    Adresser    Telefonnummer    Registrering    Sidkarta    Om Bilparkering

Blogg

Abstrakt konst

Konstverken skapas i en speciell teknik som hon utvecklat. Silkespapper fästs på canvas med hjälp av vitfärg. När silkespappret och färgen torkat målas motiven på tavlan med lager på lager av färg. Varje lager måste torka noggrant mellan de olika strykningarna. 

Köra bil i Skottland

Det är många som vill resa till Skottland för att på egen hand bila runt i den vackra naturen. Det är i stort sett inga större bekymmer men vänstertrafiken kan vara lite klurigt i början.

Parkering vid Stockholm Marathon

Stockholm Marathon samarbetspartner Stockholm Parkering erbjuder gratis parkering på infartsparkeringar runt Stockholm som finns listade på den parkeringsbiljett som du får med posten i slutet av april tillsammans med startbevis och karta

Flaggvakter vid vägarbeten

Utmärkning med trafik- och skyddsanordningar ska göras enligt den så kallade V3-principen.

Långtidsparkering vid Arlanda

Långtidsparkering vid Arlanda är den absolut vanligaste sökningen på bilparkering.com och vi har därför valt att lägga upp en separat undersida för detta.

Service och påfyllning av AC

Om din AC i bilen inte kyler så bra längre, så kan det bero på att köldmediet (gasen) har läckt ut. Ge även din AC en service för ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Starthjälp vid Arlanda

Det finns möjlighet till starthjälp vid Arlanda Flygplats om din bil inte startar efter semestern.

Parkera vid Abba-museet

Att parkera vid Abba-museet är inte helt enkelt då Djurgården erbjuder ett stort antal populära attraktioner, men endast ett fåtal parkeringar.

Parkering vid Tele2 Arena i Stockholm

Det finns ett antal alternativ för Parkering vid Tele2 Arena i Stockholm.

Parkering vid Stockholms stadion

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Q-Park i Sverige

Sveriges kanske största parkeringsbolaget är Q-Park som är ett oberoende internationellt företag med starka marknadspositioner för parkeringar i ett flertal europeiska länder. I Sverige är Q-Park ett fullserviceföretag inom parkering. 

Evenemangsparkering vid Friends Arena

Evenemangen på Friends Arena löper på i ett högt tempo och fortfarande finns det många funderingar angående parkeringar. Några av evenemangen under 2013 är konserter med Kiss, Iron Maiden och Black Sabbath samt bland annat em-finaler, allsvenskan och vm-kval i fotboll.

Provkör 7-sitsig familjebil i två veckor

Björkmans Bil som finns i Avesta, Hallstahammar, Hedemora, Ludvika, Sala och Västerås söker familjer som under året vill ta chansen att testa en 7-sitsig familjebil i två veckor helt kostnadsfritt, förutom kostnad för bränsle. 

Väghjälp och vägassistans

Resan behöver inte ta slut bara för att bilen krånglar, en bra tjänst för väghjälp löser många problem.

Stöldskyddsmärkning av bilrutor

Genom att stöldskyddsmärka rutorna med din bils registreringsnummer kan din bil snabbt och enkelt identifieras, vilket gör tillvaron säkrare för dig och osäkrare för tjuven.

Köra i vänstertrafik

Som bekant har vi sedan klockan 05.00 söndagen den 3 september 1967 högertrafik i Sverige vilket gör oss ovana med att köra i vänstertrafik vilket kan kännas begränsade vid resor till länder med vänstertrafik. 

Parkering Arlanda terminal 5

För parkering vid Arlanda terminal 5 finns det några olika alternativ för dig som kommer med egen bil.

Långtidsparkering vid Arlanda

Det finns ett stort antal alternativ för långtidsparkering vid Arlanda.

Ta MC-körkort

Om du har tankar på att ta körkort för motorcykel är det bra att redan nu starta planeringen för att få ut maximalt av säsongen.

Charterparkering

Charterparkering är ett relativt nytt fenomen och innebär att du får ett specialpris på bilparkeringen under tiden du är iväg på en charterresa.

Nattparkering vid Vasaloppsstarten i Sälen

Information för dig som ska åka Vasaloppet och söker nattparkering för hisbil/husvagn i anslutning till starten i Sälen.

Parkering i Sälen och Mora vid Vasaloppet

Vasaloppet 2013 avgörs söndagen den 3 mars 2013 mellan Sälen och Mora, och är den 89:e upplagan av Vasaloppet. Tar du egen bil dit och behöver parkering vid Vasaloppet så krävs en del planering och tid. 

Bilregistret

Du kan få information om ett fordon som ägs av någon annan från bilregistret hos transportstyrelsen via deras e-tjänst Sök uppgifter om annat fordon. 

EasyPark Mobilparkering

EasyPark Mobilparkering är en mobiltjänst för alla bilister som vill förenkla sin parkeringsvardag. Med EasyParks mobiltjänst kan bilister och företag skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag

P-böter

Hos pbot.nu hittar du svar på många frågor gällande "p-böter,  till exempel färdiga överklagningar och mycket mer. I deras forum kan du dela med dig av dina erfarenheter eller läsa andras berättelser, där postar allt från parkeringsvakter till jurister emellanåt. 

Bestrida parkeringsböter

Om du fått en P-bot skall denna betalas omgående av dig, även om du anser att den är felaktig och tänker bestrida den. I annat fall kan du åläggas att betala både påminnelseavgift samt inkassoavgift.

Tåg, taxi eller buss till Arlanda

Om du inte vill ta egen bil och parkera vid Arlanda kan du istället åka tåg, flygtaxi eller flygbuss.

Parkering & körkort

Att parkera kan kännas som ett enkelt moment men i samband med att ta körkort finns en del att tänka på. Vi har samlat ihop en del tips och länkar för dig som ska ta körkort och funderar på vad som gäller vid parkering.

Parkering vid Landvetter

Vi har nu lagt in information om parkering vid Landvetters flygplats i Göteborg.

Bilparkering i Hyllie

Det finns ett antal olika alternativ på bilparkering vid Hyllie i Malmö. Härifrån är det nära till Malmö Arena samt tågen till MAlmö city och Kastrup.

Spel med fokus på bilparkering

Parkera bilarna så snabbt och så exakt som möjligt på rätt plats. Titta ordentligt, styr bra och du kommer säkert att klara det

Parkering på Djurgården i Stockholm

Alternativ på parkering när du besöka Skansen, Vasamuseet, Gröna Lund eller någon annan sevärdhet på Djurgården.

Provkör en Peugeot 308 och vinn resa till Cypern.

Är Du trött på snö, kyla och mörker? Nu kan Du kan vinna en vecka för två personer till Cypern genom att provkörs en Peugeot 308 hos Björkmans Bil.

Parkering vid Sturups flygplats

Det finns flera olika alternativ på parkering vid Malmö flygplats, mer känd som Sturup, 

Parkering vid Kastrup

Parkera billigt på Köpenhamns flygplats Kastrup. Om du ska resa och vill parkera på Kastrup,  Du får rabatterat pris på parkeringen, om du bokar via flygplatsens webbsajt

Biltvätt och shopping i Västerås

Allt fler biltvättar och bilverkstäder gör det nu bekvämare för sina kunder. Det kan var allt från att som vid parkeringarna vid Arlanda flygplats få bilen servad under din utladsresa till att få den tvättad under tiden du handlar.

Arlanda Parkering

Ska du ut och resa från Arlanda flygplats och letar efter en långtidsparkering finns et rätt många alternativ

Parkering vid Friends Arena

Möjligheten till att hitta en parkering vid Friends Arena är än så länge rätt begränsad. För tillfället rekommenderas att välja alternativa färdmedel i samband med besök till Friends Arena.

Parkering nära globen

Det finns en del alternativ för dig som letar efter en parkering nära globen i Stockholm.

500 Kr bonus hos Lendify
Klicka på länken nedan, skapa ett konto och investera minst 5000 kronor så får du 500 kronor extra att investera med från Lendify.
www.lendify.se
Roliga gadgets
Över 1000 unika och roliga prylar med en leveranstid på 1-3 arbetsdagar
www.fungadgets.se
Jämför resebyråer
Jämför priser från de flesta svenska resebyråer som i sin tur får sina priser från över 500 flygbolag.
www.resebokningen.se
Partykungen.se
Stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar.
www.partykungen.se
Relaterat

Bilaffärer
Biltvättar
Bilverkstäder

Om Bilparkering

Bilparkering är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in svenska parkering

Bilparkering drivs av Tobias Barkskog

Följ Bilparkering

Twitter